Dirigent

Harrie Stijf is geboren in het mooie Wapenveld op 3 maart 1979. Pas op zijn 13e kwam hij in contact met muziek, met name op keyboard en piano. Hij heeft les gehad van Wim Gijssendorffer en Jannie van de Bosch en 2 maanden van Jan Broekhuis.

Als pianist is hij 4 jaar ook de begeleider geweest van Jan Broekhuis. Hier heeft hij het vak van dirigeren van dichtbij meegemaakt. Ook is hij mee geweest als pianist met ‘The Continentals’ naar Oost-Europa. Hij heeft schoolmuziek gestudeerd. Eerst in Enschede en later aan de Schumann-academie. In 2000 heeft hij van de muziek volledig zijn werk gemaakt. In hetzelfde jaar is hij getrouwd met Annemarie en zijn ze gaan wonen in Ede. Samen hebben ze 5 prachtige dochters gekregen.

In 2012 heeft hij, na een omscholing op de PABO, een volledige baan gekregen in het onderwijs in Wapenveld (als groepsleerkracht 7/8) Tevens zijn ze ook in Wapenveld gaan wonen. Sinds 2017 werkt hij op Aeres VMBO te Nijkerk. Hier verzorgt hij de vakken Muziek, Nederlands en Wiskunde. Het werken in het onderwijs is een goede combinatie met zijn werk als musicus.